фестивал за музичка гастрономија | Шибеник 3-5 август

Во периодот од 3 до 5 август во Шибеник се одржа второто издание на фестивалот Супер Ухо. Овојпат на сосема поинаква локација од минатата година  – тврдината Св. Миховил која гордо се издига над Шибеник и морето и која минатата година беше прогласена за културен простор бр. 1 во Хрватска. Промената на локацијата предизвика одреден […]

СКречови на винил а не пластика mixtape [Критика 007]

  DJ GOCE СКречови на винил а не пластика mixtape | Критика 007 | free download   S.A.F. / Концерт интро (vinyl version) S.A.F. / Фатаморгана General Woo ft. Sett / Suma Sumarum Dzaka / Мојата девојка STR2 / Немој Wikluh Sky / Много добро Wikluh Sky / Отвори Гоце Strajk / Писмо Tonyo San & […]