Здраво Млади демо [Направи Заедно/Критика 006]

  И двете [Both] http://kritika.mk/wp-content/uploads/2015/05/Bernays-Propaganda-I-dvete-Zdravo-Mladi-demo.mp3   Сакав да се заљубам [I wanted to fall in love] http://kritika.mk/wp-content/uploads/2015/05/Bernays-Propaganda-Sakav-da-se-zaljubam-Zdravo-Mladi-demo.mp3 Музиката ја напиша Атанасоски Васко Текстовите ги напиша Горовска Кристина Аранжмани: Bernays Propaganda Горовска Кристина – вокал Атанасоски Васко – гитара Павловиќ Саша – бас Крстев Дени – ритам програминг Снимено, миксано, продуцирано и мастерирано од Крстев Дени […]