Сè [Критика 038]

  1 Possessed [KLO, 2002] 05:25 2 Penetrate (Into My Mind) [KLO, 2002] 03:37 3 Starlight [KLO, 2002] 03:40 4 We Know Everything [KLO, 2002] 04:38 5 Spell [KLO, 2002] 02:18 6 Feels Like… [KLO, 2002] 04:18 7 Possess [KLO, 2002] 01:24 8 Fallacy [KLO, 2002] 02:53 9 Embrace [KLO, 2002] 03:21 10 Soaking [KLO, […]

2 февруари 2018 МКЦ 21:00

Младинскиот културен центар го најави концертот на еден од најактуелните нови бендови на американската инди сцената – Algiers кои своето прво доаѓање во Скопје го закажуваат на 2 февруари 2018. Algiers се политички „трезвено“ инди-рок трио што комбинира елементи на пост-панк и но-вејв со блуз, госпел па дури и рана индустриска музика. Опстојуваат помеѓу Њујорк и Лондон. Почнуваат […]

Одасфалтирај ме [Критика 028]

1 Часовникот 02:56 2 Одиме 04:01 3 Сензација 02:45 4 Силни емотивни состојби 01:51 5 Урла 02:54 6 Како се вклучува мозокот 02:29 7 Солено 04:28 8 Perpetuum mobile 03:33 9 Candyland 03:14 10 Историјата на човекот 03:27 11 Кардиоциклус Македонија 04:04 12 Отсуство 03:21 13 Флека 03:47 14 Во потрага по љубов за мојот град 03:28 15 За Големците 02:40 […]