Mashallah Plan: VIRILITY EP

Извинете на германскиот, ама zwischenzweit. Во оваа есхатолошка ера, каде што ЦИА, во соработка со хорот Beelzebub’s Crematory, добија пристап до сите наши медицински досиеја, пожолтени љубовни писма и искористена тоалетна хартија, нашето месо и коски станаа потранспарентни од тропски туристички аквариум кој служи како замка, дозволувајќи ни нам – затворениците на лажните пророци на […]