Marko Nastić во клубот Епицентар

1 септември 2017

[ ]

Клубот Епицентар го најави гостувањето на еден од најпроминентните диџеи на балканските простори – Marko Nastić.

MN@E

Марко Настиќ е глобално признаен како продуцент и диџеј изведувач од многумина како еден од најдобрите уметници од Југоисточна Европа. Марко и пријателите постигнаа и изградија една од најживописните клупски сцени на Балканот, онаа која ги инспирираше новинарите на Mixmag, The Face, DJ и NME за истата да пишуваат. Во долгата кариера речиси 20 години Марко има реализирано повеќе од 200 изданија, вклучувајќи голем број ремикси и копродукции.
Во моментов издава на неговата етикета Sake & Vinyl Only и Ama.

Локална поддршка на настапот на Марко ќе биде домашниот Vidinovski.

1 септември во клубот Епицентар, влез: 250 денари.

Have you tried love for change?

04.06.2018

Тумороид… Што претставува тумороидот? Некаква надеж? Проекција на нечие тело во иднината или тоа е едноставно слеп патник што присуствува на скопска свадба? (забрането ми ...

Политиката како дијалог на глуви или лоши судбински проценки
кон „Брегот на Утопија“ Бродолом

04.06.2018

Кон вториот дел од трилогијата на Том Стопард „Брегот на Утопија“ (Бродолом); режија: Алексеј Бородин, улоги: Илја Исаев, Денис Шведов, Нели Уварова, Алексеј Мјасников, Евгениј ...