[преслушуваме] 21 век

21 век EP [Балкан Велики]

[ ]
„21 век“ се Васко Атанасоски, Раде Јордановски и Дени Крстев. Сите песни напишани од „21 век“ за време на две проби на 5 и 11 јули. Снимено, миксано и мастерирано од Дени Крстев во Студио 1060 во Скопје. Извршен продуцент – Васко Атанасоски.

 
11 јули 2018 Балкан Велики

 

 

 

12.10.2018

„Слугинки“ е една од најизведуваните пиеси во историјата на театарот. Напишана и изведена за првпат во 1947 година во Париз во режија на легендарниот Луј ...

01.10.2018

Јетон Келменди е поет кој првиот чекор во стихот го прави од стаменоста на молкот. Кога ја читаме неговата поезија имаме впечаток дека неговиот стиховен ...