Non-stop anti-gravity mix | Male

[ ]

Non-stop anti-gravity mix | Male by Kritikamk on Mixcloud

TRACKLIST

1. Morphism > Original Mix

2. William Orbit > Water from a Vine Leaf (Xylem Flow Mix)

3. Róisín Murphy > In Sintesi (Psychemagik Remix)

4. Peace Division Ft. Pleasant Gehman > Blacklight Sleaze

5. What We Do?

6. Maceo Rlex feat. Gus Gus > Srossfade (Maceo Plex remix)

7. U Askin > Mr G

8. Point G > Braka

Три билборди надвор од Ебинг, Мисури
режија: Martin McDonagh

20.01.2018

Тргнувајќи од славниот цитат на Маршал МекЛуан, „Медиумот е порака“, сценаристот и режисер Мартин МекДона во своето ново остварување „Три билборди надвор од Ебинг, Мисури“, ...

Холивудска приказна: Star wars, прости!

09.01.2018

Четириесет години по премиерата на првиот филм, односно, четвртата епизода од сагата „Војна на ѕвездите“ на Џорџ Лукас, и нешто помалку години од почетокот на ...