[преслушуваме] Fighting Windmills

An Exercise in Surprise [Шарла]

[ ]

Напишано и продуцирано од Fighting Windmills
Снимено од Младен Павлески во BPM Studio
Дополнителни снимања: Ненад Трифуновски, BPM Studio
Дополнителни снимања: Ивица Јанкуловски, Алшар студио
Микс и мастеринг: Ивица Јанкуловски, Алшар студио
Дизајн: Филип Буршлиев

 

26 април 2018 Шарла CD/DR 019

 

 

Идеалистичко патување низ анархистичка Русија

21.05.2018

Кон првиот дел од трилогијата „Брегот на Утопија“ (Патување), Берег утопии. Часть 1. Путешествие, од Том Стопард во режија на Алексеј Бородин, во изведба на Рускиот ...

10.05.2018

Еминентната писателка Кица Колбе, добитничката на престижната награда „Роман на годината“ во 2006 за „Снегот во Казабланка“, деновиве ни подари нов, возбудлив роман, насловен „Земја ...