[видео] Detective Spook

Барбара

[ ]

Видео за првиот сингл “Barbara” од истоимениот албум на Detective Spook
Снимено и монтирано од Detective Spook

 
18 декември 2017 Критика

 


 

 

 

 

27.05.2018

Револуцијата си ги јаде децата. Ништо ново, на ниво на историско сознание, би рекле. Но, кога сте биле дел или сте сведочеле за една таква ...

Идеалистичко патување низ анархистичка Русија

21.05.2018

Кон првиот дел од трилогијата „Брегот на Утопија“ (Патување), Берег утопии. Часть 1. Путешествие, од Том Стопард во режија на Алексеј Бородин, во изведба на Рускиот ...