Казимир

Бјорк не беше дома нажалост [Критика 048]

[ ]

bnbdn

Бјорк не беше дома нажалост 28:49

 

Снимено на Исланд во март 2018.

 

п р е з е м и   с л о б о д н о

 


 

 

 

 

19.11.2018

Поетскиот ангажман на Лидија Димковска има една in flagranti конотација која интригира и восхитува. Поетскиот ракопис „Црно на бело“ започнува од едноставен бел стих, а ...

10.11.2018

Кон „Царството на мракот“ од Л.Н.Толстој во продукција на Народно позориште од Белград Режија: Игор Вук Торбица Главни улоги: Олга Одановиќ, Хана Селимовиќ, Вања Ејдус, Љубомир ...