[видео] Бастион

Деца Сунца

[ ]

Од реизданието на Бастион „Бастион“ за A Colder Consciousness

Снимено во Скопје 2016, 2018 и Лондон 2013 | Jonny Rogerson, Robert Jack, Christian Heinrichs
Видео © ACC Records | Музика © KDZ Music

 

Го презентираме Куманово насекаде
интервју со Филип Михајловски од Khara

18.09.2018

  Khara – од каде името за групата, значењето/потеклото? Според монголската митологија, Кара е името на првиот шаман, што враќал мртви луѓе во живот. Приказната ...

16.09.2018

На 6 септември во клубот „Ла Кања“ во старата скопска чаршија низ слушачка промоција ни беше претставено новото чедо на Давид Ангелевски пророчки насловено „Бела ...