[преслушуваме] Пиколомини

Дева EP [Шарла]

[ ]
Музика, текст и аранжман – Давид Ангелевски. Втор глас во „Дева“ – Надежда Рубен. “Ride above” – со Tribute To Dead Gentleman. Снимено во ФК Градски Ѕид, Скопје. Продуцент – Давид Ангелевски. Дизајн на омот – Тања Вукобрат и Давид Ангелевски. Фотографија – Зденко Петровски.

 
4 јули 2018 Шарла EP/DR021

 

 

 

23.11.2018

Средновековното превирање на Словенските народи во седмиот и осмиот век веројатно криело многу приказни и легенди каде се преточувала судбината на многу великодостојници. Пребонд, старешината ...

Го окупирав Wall Street во 84-та
интервју со Lydia Lunch

22.11.2018

фотографии: Зден   Здраво Лидија, фантастично е да те имаме во Скопје, некои од нас го чекаа ова со години. Ја обожавам твојата работа и ...