[преслушуваме] Undone

Everything Is New Under The Sun [самоиздание]

[ ]
Андреј Анастасов: тапани, Мустафа Мусо Јонузовски: бас, Владимир Каевски: клавијатура, Дарко Тасевски: гитара, Филип Бошевски: гитара и Ronit Bergman: вокал, гитара. Гости: Yoram Gur: гитара на Future Is Good, Andrey Bergman Janevski: вокал на Questions To Answers (Album mix). Обвивка: оригинално дело на Вукосава Раденовиќ. Дизајн на обвивка: Филип Митров. Сите песни и текстови се на Ронит Бергман. Сите песни беа подхранети, развиени и одгледани од Undone. Продуцирано од Дарко Јаневски со Undone. Снимено и миксано од Дарко Јаневски. Мастерирано од Carim Clasmann во Fish Tank Studio.

2 јуни 2018

 

Апотеза на моралната дисторзија
кон „Мизантроп“ во продукција на Комеди Франсез

05.08.2018

режија: Клемен Ервиен Лежер главни улоги: Лои Корбери, Аделин Дерми, Ерик Женовезе, Џенифер Декер, Серж Бадасариан и Флоренс Виала   „Мизантроп“, најзагадочната пиеса на Молиер, ...

13.07.2018

Рускиот академско-младински театар од Москва, улоги: Илја Исаев, Денис Шведов, Андреј Сипин, Рамилја Искандер, Александар Доронин   Третиот дел од оваа епохална сага на Том ...