[видео] Donplaya

Хастлам ко Заев

[ ]

Продукција: MvrSvr 2017
Beat: Lil Extendo и Petr
Мастер: Chaps
Режија: Donplaya и Prince$$ Dontasu
Монтажа: Donplaya
Извршен продуцент: S€xy Marsa
Камера: Каљо, Donatsu, Сале, Горан

 

Have you tried love for change?

04.06.2018

Тумороид… Што претставува тумороидот? Некаква надеж? Проекција на нечие тело во иднината или тоа е едноставно слеп патник што присуствува на скопска свадба? (забрането ми ...

Политиката како дијалог на глуви или лоши судбински проценки
кон „Брегот на Утопија“ Бродолом

04.06.2018

Кон вториот дел од трилогијата на Том Стопард „Брегот на Утопија“ (Бродолом); режија: Алексеј Бородин, улоги: Илја Исаев, Денис Шведов, Нели Уварова, Алексеј Мјасников, Евгениј ...