[видео] Short Fuse Hero

Inner Prison

[ ]

Официјално музичко видео за синглот Inner Prison на Short Fuse Hero. Режија: Бруно Вељановски. Директор на фотографија: Трифун Ситниковски. Монтажа: Трифун Ситниковски и Бруно Велјановски. Снимено, миксано и мастерирано од Горан Ристевски во Polarity Studio Recordings.

 

All the pain, rage and anger
You think it’s strength, but it’s not
That’s why you were defeated
It’s poisoning your brain

Rage and pain are two sides of the same coin
Get rid of them, you’ll be unstoppable

LOCK THEM AWAY!
Memories are strong, but in the past they belong
LOCK THEM AWAY!
There is always a reason, you have chosen your prison

You don’t want to be kept in the dark
Let’s see if your’re worthy of the light
LOCK THEM AWAY!

Го презентираме Куманово насекаде
интервју со Филип Михајловски од Khara

18.09.2018

  Khara – од каде името за групата, значењето/потеклото? Според монголската митологија, Кара е името на првиот шаман, што враќал мртви луѓе во живот. Приказната ...

16.09.2018

На 6 септември во клубот „Ла Кања“ во старата скопска чаршија низ слушачка промоција ни беше претставено новото чедо на Давид Ангелевски пророчки насловено „Бела ...