Касета | Zoki Bejbe

[ ]

Касета | Zoki Bejbe by Kritikamk on Mixcloud

 

Trickski feat. Hollis P Monroe & Overnite – A Billion People (The Black 80’s Remix) Suol
Trikk – Chicago Haze
Matrixxman – Enter Me
Lohouse – Sleeper
KiNK – My Space
Headman – Adolescent Sex (Munk Remix)
Count Jackula – Africa
Hollis P. Monroe – I´m Lonely
Laurel Halo – Supersymmetry
KMFDM – Being boiled (covered from the human league)
Jamie xx – All Under One Roof Raving
Hercules and Love Affair – Liberty (feat. John Grant)

Три билборди надвор од Ебинг, Мисури
режија: Martin McDonagh

20.01.2018

Тргнувајќи од славниот цитат на Маршал МекЛуан, „Медиумот е порака“, сценаристот и режисер Мартин МекДона во своето ново остварување „Три билборди надвор од Ебинг, Мисури“, ...

Холивудска приказна: Star wars, прости!

09.01.2018

Четириесет години по премиерата на првиот филм, односно, четвртата епизода од сагата „Војна на ѕвездите“ на Џорџ Лукас, и нешто помалку години од почетокот на ...