[видео] B.o.r.g.

Lunar Picknick

[ ]

Сингл од албумот B.o.r.g. на B.o.r.g.
Режија: Ана Глигорова | Продукција А1 ТВ 2000
© 1999 B.o.r.g / Cyber space production

 

Го презентираме Куманово насекаде
интервју со Филип Михајловски од Khara

18.09.2018

  Khara – од каде името за групата, значењето/потеклото? Според монголската митологија, Кара е името на првиот шаман, што враќал мртви луѓе во живот. Приказната ...

16.09.2018

На 6 септември во клубот „Ла Кања“ во старата скопска чаршија низ слушачка промоција ни беше претставено новото чедо на Давид Ангелевски пророчки насловено „Бела ...