[видео] The Protagonist

Million Miles Million Lives

[ ]

Од албумот “Absolute Attitude”

Музика: The Protagonist
Зборови: R.S.Rush
Продуцент: The Protagonist
Мастер: Simon Heyworth (SuperAudioMastering)

R.S.Rush: вокали, гитари, синтисајзери, перкашн
Кузман: гитари, клавијатури, програмирање

 

Гогита и Мака – трезвена грузиска романса на свежа августовска македоксовска вечер
кон документарниот филм „Новиот живот на Гогита“

23.08.2017

Во едно сакартвелско зафрлено место се испреплетуваат приказните за животот после децениски престој во затвор, за важноста на семејството, виртуелните врски и нивното преминување во „вистинскиот” ...

[рецензија] War for the Planet of the Apes
режија: Matt Reeves

12.08.2017

Еден ден Andy Serkis (Gollum, King Kong) ќе биде номиниран за Оскар. Се надевам дека тоа ќе се случи токму за улогата на Цезар во ...