[преслушуваме] My Tear

Многу прашувам EP [Балкан Велики]

[ ]

My Tear се Дени Крстев, Мартин Митевски и Кристијан Лафазановски. Снимено, миксано и мастерирано во Студио 1060 (Скопје, мај – август 2018) од Дени Крстев. Продуцирано од Васко Атанасоски. Лаги шарени / текст: Атанасоски, Крстев  / музика: Крстев, Атанасоски. Многу прашувам / текст и музика: Крстев, Атанасоски. Аранжмани: Атанасоски, Крстев. Слика на омот: Behrooz Parhami. Главен и одговорен уредник: Васко Атанасоски.

28 август 2018 Балкан Велики

 

Го презентираме Куманово насекаде
интервју со Филип Михајловски од Khara

18.09.2018

  Khara – од каде името за групата, значењето/потеклото? Според монголската митологија, Кара е името на првиот шаман, што враќал мртви луѓе во живот. Приказната ...

16.09.2018

На 6 септември во клубот „Ла Кања“ во старата скопска чаршија низ слушачка промоција ни беше претставено новото чедо на Давид Ангелевски пророчки насловено „Бела ...