Moods | Male

[ ]

Steve Hauschildt – Galloping
DJ Shadow – Bergschrund (feat. Nils Frahm)
Fatima Al Qadiri – Battery
The Invisible – Believe In Yourself
Andy Stott – New Romantic
Dan Lissvik-Airwalk
Com Truise – Forgive
The Field – The Follower
Public Memory – Zig Zag
TRP – That Old Feeling
Raär – Sometimes I Hear Sirens
Factory Floor – Dial Me In
Rival Consoles – Johannesburg
Raime – Dialling In, Falling Out
Alex Smoke-Dire Need
Zomby – Reflection
Fatima Al Qadiri – Breach
Machinedrum – Etheric Body Temple
Plaid – Yu Mountain

Кога денот немаше име
режија: Теона Стругар Митевска

10.10.2017

Изминативе денови се крена многу врева и прав околу новото остварување на Теона Митевска, „Кога денот немаше име“. Како фино маркетиншко надоврзување на фокусот врз ...

Истребувач 2049 | Blade runner 2049
режија: Denis Villeneuve

07.10.2017

Еден ден по најдолго исчекуваната премиера во мојот живот седнувам пред компјутерот, го пуштам на Јутјуб саундтракот од филмот за да ме понесе атмосферата на ...