[видео] Bernays Propaganda feat. Mike Watt

Ништо нема да нè раздели

[ ]

Од албумот “Songs From Under the Floorboard, Vol. 1
Accident Prone Records

Напишано и режирано од Дејвид Дољаница и Милан Блажевски
Монтажа и пост-продукција: Милан Блажевски
Директор на фотографија: Иво Иванов
Асистент на камера: Тео Терзиев
Продукција и сет дизајн: Милан Блажевски и Дејвид Дољаница
Сценографија: Ангел Георгиев

 

Апотеза на моралната дисторзија
кон „Мизантроп“ во продукција на Комеди Франсез

05.08.2018

режија: Клемен Ервиен Лежер главни улоги: Лои Корбери, Аделин Дерми, Ерик Женовезе, Џенифер Декер, Серж Бадасариан и Флоренс Виала   „Мизантроп“, најзагадочната пиеса на Молиер, ...

13.07.2018

Рускиот академско-младински театар од Москва, улоги: Илја Исаев, Денис Шведов, Андреј Сипин, Рамилја Искандер, Александар Доронин   Третиот дел од оваа епохална сага на Том ...