[преслушуваме] Нова Скопска Секта

Нова Скопска Секта EP [Балкан Велики]

[ ]
Снимено во просториите на „Нова Скопска Секта“ во Скопје
декември 2017 – јануари 2018

Балкан Велики
4 јануари 2018

Три билборди надвор од Ебинг, Мисури
режија: Martin McDonagh

20.01.2018

Тргнувајќи од славниот цитат на Маршал МекЛуан, „Медиумот е порака“, сценаристот и режисер Мартин МекДона во своето ново остварување „Три билборди надвор од Ебинг, Мисури“, ...

Холивудска приказна: Star wars, прости!

09.01.2018

Четириесет години по премиерата на првиот филм, односно, четвртата епизода од сагата „Војна на ѕвездите“ на Џорџ Лукас, и нешто помалку години од почетокот на ...