[преслушуваме] С.А.М.

Огледало

[ ]

Трпески Никола a.k.a. С.А.М. со својот деби албум „Огледало“. Албумот е прво официјално издание на издавачката куќа Humble Origins. Музика/аранжман: Studio 420Hz освен: Филип Павлоски – Раат или Рат, Сакам, Ден Ади Имери – Јас и ти Druggy – Рутинска Контрола Драги Иванов – П.П.П. Гоце Симоноски – Никола Блуз Сниман во Studio 420Hz, Тетово ( Studio 420Hz се : Никола Трпески С.А.М., Тоше Николоски, Енис Шкријељ) освен: 9. Рутинска Контрола снимена во ДНС Продукција 12. Интерлузија, Маро ДТ – снимена во Зад Аголот Продукција 14. Никола Блуз – снимена во Студио Супернова Гости во албумот: Ади Имери, Виклер Скај, Rootsman I (Conquering Lion/Natty Fiyah SS), DJ Oky Doky, DJ Drazi Drags, Ивана Бизо, Druggy, Драги Иванов.

20 септември 2018 Humble Origins

 

23.11.2018

Средновековното превирање на Словенските народи во седмиот и осмиот век веројатно криело многу приказни и легенди каде се преточувала судбината на многу великодостојници. Пребонд, старешината ...

Го окупирав Wall Street во 84-та
интервју со Lydia Lunch

22.11.2018

фотографии: Зден   Здраво Лидија, фантастично е да те имаме во Скопје, некои од нас го чекаа ова со години. Ја обожавам твојата работа и ...