[видео] Trendkill

Приградски хардкор

[ ]

Од Приградски Хардкор EP на Trendkill
Режирано и снимено од Стефан Рајхл | Монтажа: Ристо Душковски

 

12.10.2018

„Слугинки“ е една од најизведуваните пиеси во историјата на театарот. Напишана и изведена за првпат во 1947 година во Париз во режија на легендарниот Луј ...

01.10.2018

Јетон Келменди е поет кој првиот чекор во стихот го прави од стаменоста на молкот. Кога ја читаме неговата поезија имаме впечаток дека неговиот стиховен ...