[преслушуваме] Stalker Star

Relation n correlation [самоиздание]

[ ]

Музика, аранжмани, микс и продукција: Вардан Чучков. Симено во студио „Чучков“ во 2018.

3 јуни 2108

 

23.11.2018

Средновековното превирање на Словенските народи во седмиот и осмиот век веројатно криело многу приказни и легенди каде се преточувала судбината на многу великодостојници. Пребонд, старешината ...

Го окупирав Wall Street во 84-та
интервју со Lydia Lunch

22.11.2018

фотографии: Зден   Здраво Лидија, фантастично е да те имаме во Скопје, некои од нас го чекаа ова со години. Ја обожавам твојата работа и ...