[видео] Подземан ефект с'с Брадата, VPD и DJ Skill

Ретро

[ ]

Вокали: Подземан ефект
Музика: Брадата и VPD
Скречови: DJ Skill
Микс: Брадата и VPD
Мастер: SPES Productions / SP Diplomata
Продуцент: BRD

Гогита и Мака – трезвена грузиска романса на свежа августовска македоксовска вечер
кон документарниот филм „Новиот живот на Гогита“

23.08.2017

Во едно сакартвелско зафрлено место се испреплетуваат приказните за животот после децениски престој во затвор, за важноста на семејството, виртуелните врски и нивното преминување во „вистинскиот” ...

[рецензија] War for the Planet of the Apes
режија: Matt Reeves

12.08.2017

Еден ден Andy Serkis (Gollum, King Kong) ќе биде номиниран за Оскар. Се надевам дека тоа ќе се случи токму за улогата на Цезар во ...