[преслушуваме] PMG Kolektiv

Скопје [PMG recordings | Балкан Велики]

[ ]

PMG Kolektiv Скопје

 

Музика: PMG Kolektiv / освен „Музика“ со Павел Дробицки | Зборови: Мирко Попов / освен “Sex Rap” со Тина Горовска

Снимено, продуцирано и миксано од Синиша Евтимов и Мирко Попов во Шупа, 2016-2017
Дизајн на обвивка: Виолета Качакова | Фото на предната корица: Мирко Попов
Бенд фотографии: Благоја Бошковски Буцко
Тромбон на „Музика“ и „2 милиона“: Владан Дробицки
Саксофон на „Арабија“: Васко Бојаџиски

PMG Kolektiv на овој албум се Мирко Попов, Синиша Евтимов, Александар Гавровски и Теа Шалдева


PMG recordings
/ Балкан Велики

 


 

 

 

Три билборди надвор од Ебинг, Мисури
режија: Martin McDonagh

20.01.2018

Тргнувајќи од славниот цитат на Маршал МекЛуан, „Медиумот е порака“, сценаристот и режисер Мартин МекДона во своето ново остварување „Три билборди надвор од Ебинг, Мисури“, ...

Холивудска приказна: Star wars, прости!

09.01.2018

Четириесет години по премиерата на првиот филм, односно, четвртата епизода од сагата „Војна на ѕвездите“ на Џорџ Лукас, и нешто помалку години од почетокот на ...