Со чисти раце | Андреј Мицајков

[ ]

Bobby Boyd Congress / In A Strange Strange Land
Ripple / Be My Friend
Atmosfear / Return Of LB
Mighty Ryeders / Evil Vibrations
Bobbi Humphrey / Lonely Town, Lonely Street
Donald Byrd / Love’s So Far Away
Labi Siffre / The Vulture
Pleasure / Joyous
Terumasa Hino / Send Me Your Feelings
Southern Energy Ensemble / Looking Ahead
Little Beaver / Concrete Jungle
Moses / Strivin’ For Tomorrow
Eddie Russ / Zaius
Incognito / Ain’t It Time
Kimiko Kasai / I Thought It Was You
Macky Feary Band / A Million Stars
Weldon Irvine / I Love You

Три билборди надвор од Ебинг, Мисури
режија: Martin McDonagh

20.01.2018

Тргнувајќи од славниот цитат на Маршал МекЛуан, „Медиумот е порака“, сценаристот и режисер Мартин МекДона во своето ново остварување „Три билборди надвор од Ебинг, Мисури“, ...

Холивудска приказна: Star wars, прости!

09.01.2018

Четириесет години по премиерата на првиот филм, односно, четвртата епизода од сагата „Војна на ѕвездите“ на Џорџ Лукас, и нешто помалку години од почетокот на ...