[преслушуваме] Meissa Ionis

ToBeContinued … 2018 [AMPEFF]

[ ]

Овој материјал беше снимен во живо на фестивалот “ToBeContinued … 2018″ на 24 март во 2018 година. Настапувајќи за првпат како Meissa Ionis, Мартин Георгиевски тековно ги истражуваше звуците и елементите комбинирајќи ги во 30-минутна експериментална текстура. Meissa Ionis – бас гитара, предмети, синтисајзери, лупови. Фотографија на обвивка: Мартин Георгиевски.

 

10 јули 2018 AMPEFF

 

 

 

23.11.2018

Средновековното превирање на Словенските народи во седмиот и осмиот век веројатно криело многу приказни и легенди каде се преточувала судбината на многу великодостојници. Пребонд, старешината ...

Го окупирав Wall Street во 84-та
интервју со Lydia Lunch

22.11.2018

фотографии: Зден   Здраво Лидија, фантастично е да те имаме во Скопје, некои од нас го чекаа ова со години. Ја обожавам твојата работа и ...