| |

Продолжуваме таму каде што застанавме

интервју со Сашо Кленкоски | Телонаука Совршена

По долги 30 години, Телонаука Совршена настапи за првпат во својата родна Струга, на 25-ти јули на Дримon фестивалот. Беше тоа уникатна прилика да се види и […]