| |

Престар и премногу тврдоглав за да се откажам

интервју со Robert “Bucket” Hingley од The Toasters

© Зденко Петровски   Петар Младеновски: Колку долго сте веќе на оваа турнеја? Robert “Bucket” Hingley: На оваа турнеја до сега 6 недели и уште […]