Петар Поланков
Limbo (mix drama) 2018 [Критика 049]

29.07.2018

  1 Limbo (mix drama) 2018 38:38   / "You never had a Coca-cola in your life, you kidding me?" /   Од интроспективните агли на ...

21.05.2018

1 Бјорк не беше дома нажалост 28:49   Снимено на Исланд во март 2018.   Kazimir “Björk ne beše doma nažalost” by Kazimir п р е ...

18.05.2018

1 Дојде јазик 23:37 Законот за јазиците на „24 анализа“, „360 степени“ и „Топ тема“ Сечено, лепено и монтирано од Казимир Видео: Dachauer 172 /сите .gif-ови се позајмени ...

12.05.2018

1 Stop The Time 3:11 2 Micromegas 2:11 3 Starry-Eyed Girl 5:20 4 Wonderland 5:30 5 In The Lion’s Mouth 3:39 6 Wild West 4:57 7 ...

26.04.2018

1 Двајца 6:05 2 Зборувам? 6:05 3 Мисли 3:08 4 Врне 5:48 5 Белег 6:52 6 Обид 7:43 7 Гајле 1:19 8 Луѓе 4:49 9 Талог 5:32 10 Карпа 12:26 ...

Александар Ордев
2001/3 [Критика 044]

25.04.2018

1 Јануари-октомври 5:45 2 Е а а 6:53 3 Е а а а а а 2:26 4 Тестови и квизови 6:30 5 Intermezzo 6:13 6 ...

17.04.2018

1 Не е за тебе. 11:16 2 Зелено, не е. 6:06 3 Не сум сигурен. 7:38 4 Најди ме. 5:29   Снимено во “one-take” на 21 ...

05.03.2018

1 Space calling 4:59 2 Kuiper belt 5:21 3 Lunar picknick 4:18 4 Star pub 5:35 5 Full Moon 3:44 6 Maryquaye 5:07 7 Time ...

03.03.2018

1 товиж едјоД 3:27 2 Луда земја 2:50 3 Богатиот скитник 2:52 4 Вуду манџа 4:16 5 Сништата 4:20 6 Капиталистичка свињичка 8:16 7 Патешествие 1:56 8 Купе бр. 13 /Скици за ...

Шерафедин Курт
Карадениз [Критика 040]

03.02.2018

Шерафедин ...

18.12.2017

Detective ...

15.12.2017

...