06.11.2017

...

Поган Паган
WⒶrking Class [Критика 036]

21.10.2017

Поган ...

15.10.2017

...

01.09.2017

...

Green Grass Dreams
4 songs EP [Критика 033]

21.08.2017

Green Grass ...

08.08.2017

Pogan ...

02.08.2017

Don't! Who? ...

20.07.2017

1 Nevermind 06:58 Апостолоски/Кантар 2 In a cage 04:36 Кантар/Смургески 3 Count zero (the fool) 05:19 Апостолоски 4 New Bombay 06:46 Апостолоски/Кантар/Каевски 5 Bravely 05:18 Кантар 6 ...

25.04.2017

  1 The Idol Is Coming 03:28 Автор: Ѓокица Зафировски / Аранжман: Ракетамагазин Бас: Васил Христов – Вуси / Гитара: Ѓокица Зафировски – Џоле / Усна армоника: ...

16.03.2017

1 Часовникот 02:56 2 Одиме 04:01 3 Сензација 02:45 4 Силни емотивни состојби 01:51 5 Урла 02:54 6 Како се вклучува мозокот 02:29 7 Солено 04:28 8 Perpetuum mobile 03:33 9 ...

08.03.2017

1 Кај Анџела 50:50 free download @ kritika bandcamp   На меѓународниот ден на жената – за феминизмот и интерсекциската перспектива и зошто ни се потребни ...

fydhws „имплозии“
[Критика 026]

05.03.2017

  1 Проникни! 04:57 2 Ѕвездена прашина 03:52 3 The Sprawl 18:26 4 The Timbre 07:15 5 EN-20.2 02:23 6 Минимализам 06:01 7 Surf Drone ...