[видео] гоТра
Bella Ciao

18.03.2018

Од театарската претстава „Еригон“ од Јордан Плевнеш на Драмски театар – Скопје, 2015 во режија на Јани Бојаџи     An ihrer schulter, da wird es ...

[видео] NBK x Twister
Mic Check

17.03.2018

Сингл од надоаѓачкиот албум „Ново Куманово“ (KRAN Records #018) | Микс и мастер: MM Production Studio – Куманово | Инструментал: Fat Flow | Beatbox: ПуцаЧереп | Камера: Борислав ...

[видео] Бастион
Деца Сунца

12.03.2018

Од реизданието на Бастион „Бастион“ за A Colder Consciousness Снимено во Скопје 2016, 2018 и Лондон 2013 | Jonny Rogerson, Robert Jack, Christian Heinrichs Видео ...

[видео] B.o.r.g.
Lunar Picknick

04.03.2018

Сингл од албумот B.o.r.g. на B.o.r.g. Режија: Ана Глигорова | Продукција А1 ТВ 2000 © 1999 B.o.r.g / Cyber space production ...

[видео] Васко Атанасоски feat. Druggy
Црни денови

02.03.2018

Режија и монтажа: Милан Блажевски / Камера: Васко Атанасоски и Дени Крстев / Користен дијалог од филмот „Најдолгиот пат“ (Вардар филм, 1976) на Бранко ...

[видео] Волтер М.А.Х.
товиж едјоД

02.03.2018

Од надоаѓачкиот албум на Волтер М.А.Х. „Уличарски ...

[видео] Bernays Propaganda feat. Mike Watt
Ништо нема да нè раздели

19.02.2018

Од албумот “Songs From Under the Floorboard, Vol. 1” Accident Prone Records Напишано и режирано од Дејвид Дољаница и Милан Блажевски Монтажа и пост-продукција: Милан Блажевски ...

[видео] Шерафедин Курт во живо во Ликовен Салон
23 септермври 2017 Ликовен Салон – Велес

22.01.2018

Шерафедин Курт во живо во Ликовен Салон 1. Natural Machine 2. Lijepa Emina 3. Ganymede Шерафедин Курт – електрична гитара, пиано, клавијатура Yamaha DX7 Алма Курт ...

[видео] Александар Велики
Носталгија за Tom Petty

15.01.2018

Видео: Божидар Јовановиќ и Александар Гавровски „Носталгија за Tom Petty“ е дел од албумот „Првиот Македонец во вселената“ Текст: Александар Гавровски; музика: Александар Гавровски со Вaско ...

[видео] Суперхикс
Мојот дом

26.12.2017

Од албумот “Underground Evergreens” [Југотон Рекордс] Суперхикс се: Петар Младеновски – бас и вокал, Борис Минов – гитара, Дарко Попов -тапани, Александар Спасовски – труба, ...

[видео] Trendkill
Приградски хардкор

21.12.2017

Од Приградски Хардкор EP на Trendkill Режирано и снимено од Стефан Рајхл | Монтажа: Ристо Душковски ...

[видео] Detective Spook
Барбара

21.12.2017

Видео за првиот сингл “Barbara” од истоимениот албум на Detective Spook Снимено и монтирано од Detective Spook   18 декември 2017 Критика         ...