[видео] Conquering Lion
Natty Lion

16.08.2017

Официјално видео за третиот сингл “Natty Lion” од четвртиот стидиски албум “Land Of Confusion” на Conquering Lion Режија, монтажа и колор мајстор: Brensis DOP: Илија Зоговски – Зога Издавачка куќа: Locksmith ...

[видео] Мариналеда
Скопје

14.08.2017

Од EP-то „Скопје“ на Мариналеда [Балкан Велики] Мариналеда се: Марко Новески, Владо Крстевски и Благоја Камчевски Настапува: Стефан Сидовски Сценарио и режија: Милан Блажевски и Давид Дољаница ...

[видео] The Protagonist
Million Miles Million Lives

05.08.2017

Од албумот “Absolute Attitude” Музика: The Protagonist Зборови: R.S.Rush Продуцент: The Protagonist Мастер: Simon Heyworth (SuperAudioMastering) R.S.Rush: вокали, гитари, синтисајзери, перкашн Кузман: гитари, клавијатури, програмирање ...

[видео] Подземан ефект с'с Брадата, VPD и DJ Skill
Ретро

03.08.2017

Вокали: Подземан ефект Музика: Брадата и VPD Скречови: DJ Skill Микс: Брадата и VPD Мастер: SPES Productions / SP Diplomata Продуцент: ...

[видео] Pogan Pagan
Градот шугав

31.07.2017

Skopje Remixed саундтрак Продуцирано од Игор Василев – Новоградска Аниматори: Дамјан Михајловски, Даниел Митковски, Ирина Грчева, Бојана Бораниева Pogan Pagan Band анимиран од Бојана Бораниева ...

[видео] Александар Велики
Луѓе

28.07.2017

...

[видео] Hardfaced
Antagonist of the Truth

25.07.2017

Режирано и продуцирано од Александар Цветаноски Од албумот “Dying Lake” на Hardfaced (Diehard Records) ...

[видео] Tonyo San и DJ Гоце С.А.Ф.
Арт и Факти

25.07.2017

Бит, микс и мастеринг: DJ Гоце С.А.Ф. / Bootlegz Basement Lab Стихови: Тonyo San Снимено во Bootlegz Basement Lab 2016 Видео: Филмофилска Продукција 2017 Камера: Alan ...

[видео] Donplaya
Хастлам ко Заев

21.07.2017

Продукција: MvrSvr 2017 Beat: Lil Extendo и Petr Мастер: Chaps Режија: Donplaya и Prince$$ Dontasu Монтажа: Donplaya Извршен продуцент: S€xy Marsa Камера: Каљо, Donatsu, Сале, Горан ...

[видео] 55 години ансамбл Мањифико

17.07.2017

Пантелеј Кочовски – Панче, Крсто Таушанов, Димитар Томов – Митко и Невенка Кочовска, попознати како Мањифико, во своето 31-годишното постоење настапиле во 37 земји, остварувајќи ...

[видео] Undone
Box

10.07.2017

Видео од Филип Митров, 2017 Илустрации и стихови: Nikos Causidis – Cosmological Images, Филип Митров, Иван Ивановски, Смилен Димитров, Константин Митров, Александар Наумов, Сирма Наумовска, ...

[видео] Rib
Tinder

10.07.2017

Официјален видео клип на Tinder од албумот “Bliss” на ...