Swans во живо

20.07.2015

...

07.07.2015

На бина, во бекстејџ и дома со Michael Gira од The Swans. Режија: Jim Larson Извршен продуцент: RJ Bentler ...

29.06.2015

Филмот ги обработува почетоците на легендарната македонска група „Мизар“, трнливиот пат во кој од обичен гаражен бенд, Мизар станува една од најзначајните групи во историјата ...

29.04.2015

...

29.04.2015

...

06.04.2015

...

03.04.2015

...

16.02.2015

Триптих за две виолини, виола и лента Јане Бакевски (виолина) Симон Поповски (виолина) Бојан Талевски (виола) (во композицијата е искористен аудио извадок од прес-конференција „Анализа ...

16.02.2015

...

09.11.2014

...

PMG Kolektiv
80Ти | видео

06.11.2014

“80Ти” е првиот сингл од новото, 6-то по ред издание на PMG Kolektiv, албумот ExYou, кој ќе се појави во почетокот на 2015-та година. Видеото кое ви го претставуваме е ...

28.10.2014

сетлиста: Golden chain 0:24 2541 3:44 Shine shine shine 8:44 Sorry somehow 13:00 Barbara 17:20 Admiral of the sea 20:30 Little Miss Information 23:04 The ...