[видео] Jaga Jazzist во живо во МКЦ Скопје

16 ноември 2017 Денсинг сала „25 мај“

JJ-MKC

Jaga Jazzist ги свират Starfire и Suomi Finland на концертот во МКЦ Скопје, 16/11/2017
Видео продукција и техничка реализација BPM Streaming