Александар Ордев

2001/3 [Критика 044]

AO-2001-3

1 Јануари-октомври 5:45
2 Е а а 6:53
3 Е а а а а а 2:26
4 Тестови и квизови 6:30
5 Intermezzo 6:13
6 Било шо 6:32
7 Лель ПСР 4:50

 

Сите траки отсвирени и снимени во домашното студио на Александар Ордев од 2001-2003. Музика: Александар Ордев, освен „Лель ПСР“ – клавијатури: Роботек.
Продуцирано од Александар Ордев.

 

п р е з е м и   с л о б о д н о