[преслушуваме] 21 век

2 LP [Балкан Велики]

► Сите песни напишани од 21 век за време на не повеќе од 10 проби од мај до септември 2019 ► Снимено, уредено, миксано и мастерирано од мај до ноември 2019 од Дени Крстев во Студио 1060 ► Омот фотографија: Милан Блажевски ► Извршен продуцент: Васко Атанасоски ►
Балкан Велики 2020