[преслушуваме] 21 век

21 век EP [Балкан Велики]

„21 век“ се Васко Атанасоски, Раде Јордановски и Дени Крстев. Сите песни напишани од „21 век“ за време на две проби на 5 и 11 јули. Снимено, миксано и мастерирано од Дени Крстев во Студио 1060 во Скопје. Извршен продуцент – Васко Атанасоски.

 
11 јули 2018 Балкан Велики