[преслушуваме] 21 век

21 век EP [Балкан Велики]

21 век се Васко Атанасоски, Раде Јордановски и Дени Крстев. Песните напишани од 21 век за време на две проби на 14-ти и 26-ти август. Снимено, миксано и мастериранио од Дени Крстев во Студио 1060 во Скопје. Извршен продуцент: Васко Атанасоски.

14 август 2018 Балкан Велики