[преслушуваме] 21 век

Тројца EP [Балкан Велики]

21 век се Васко Атанасоски, Раде Јордановски и Дени Крстев.

Сите песни напишани од 21 век за време на три проби во мај 2019 година, освен „Двајца“, музика Suns, текст Ѓокица Зафировски и Саша Павловиќ.

Снимено, миксано и мастерирано од Дени Крстев во Студио 1060. Извршен продуцент - Васко Атанасоски.

16 мај 2019 Балкан Велики