Востание Фестивал 3

22 декември 2017 МКЦ 19:30

Промо куќата Diehard Booking го најави третото издание на фестивалот Востание, а за овогодинешното фестивалско претставување засега се најавени 5 бендови кои ќе настапат на 22 декември во Младинскиот културен центар во Скопје.

v3

На „Востание 3“ настапуваат:

Новиот почеток – 15-годишнина / Скопје
Hardfaced / Охрид
Odd Crew / Софија, Бугарија
TrendKill / Скопје
Drioma / Куманово

 

Карти во претпродажба на билетарата во Младинскиот културен центар/Скопје по цена од 300 денари, на ден на концерт – 400 денари. Врати 19:30 часот, почеток 20:00 часот.