[видео] Шерафедин Курт во живо во Ликовен Салон

23 септермври 2017 Ликовен Салон – Велес

Шерафедин Курт во живо во Ликовен Салон

1. Natural Machine
2. Lijepa Emina
3. Ganymede

Шерафедин Курт – електрична гитара, пиано, клавијатура Yamaha DX7
Алма Курт – глас, клавијатура

 

;