STEEL TEMPLE со нов официјален спот

Песната е насловена Reality. Ова е нов сингл од албумот кој доаѓа и ќе излезе наскоро. Спотот е снимен на балканската турнеја ова лето во Грција, Бугарија, Македонија и Србија, вклучувајќи и снимки од бендот каде што настапува како поддршка на големите Judas Priest и Helloween.