Bernays Propaganda снимаат видео

B.P.

 

Почитувани хомо сапиенси,

После 9 години постоење, еден од најплодните и еклектични европски DIY бендови – Bernays Propaganda конечно имаат желба и идеја за видео, кое ќе биде режирано од вокалистката на бендот Кристина Горовска. На бендот му е потребна помош во процесот на монтажа. Во меѓувреме, секој што сака да направи фан-видео е добредојден, а изборот ќе може да го направи од песните на новиот албум „Политика“ кој ќе излезе во април на Moonlee records. Повеќе детали на официјалната фејсбук страница на Bernays Propaganda.