Концертна промоција на албумот „Еднаш свет изградив“ на Culture Development

 

Cu_De

Долгоочекуваната концертна промоција на новиот, трет по ред, албум на Culture Development, насловен „Еднаш свет изградив“ е закажана на 11 декември во Бифе Фросина во МКЦ (влез: 150 денари). На промоцијата ќе биде достапен и албумот во CD формат, а на bandcamp како free download. Винилното издание на албумот се најавува за февруари 2016.

ФБ настан
„Еднаш свет изградив“ рецензија