Канал 103 избира албум на годината

album na godinata

Утре, ден недела, од 12 до 19 часот, во просториите на музичкото радио Канал 103, традиционално, по 21. пат, ќе се соберат музичките соработници за да го изберат албумот на годината која измина. По читањето на листите на сите соработници, во 19 часот следи преслушување на првото место во целост. Останете вклучени.

Во меѓувреме, загрејте се со изборите на албумите на годината во 2014, 2013, 2012, 2011 и 2010 година.