Bongzilla, Садо Зора и Shock Troopers во МКЦ

Fuck Yoga Records ви ги претставува концертите на Bongzilla (САД), Садо зора (Скопје) и Shoch Troopers (Скопје/Кочани) кои ќе се одржат на 12 мај во Младинскиот културен центар во Скопје.

FY-B

Bongzilla – Ултимативно риф возвишување, мочуришни Black Sabbath. Прилика да се сведочи на дум изведба од врвен калибар.
Садо зора – Некрозни состојби артикулирани преку примитивен, суров дум метал. Моментално на Европска турнеја со Come to Grief.
Shoch Troopers – Брутален метализиран хардкор, ништо помалце!

 
Карти: 300 денари преку mktickets, Купи карти за сè и билетара на МКЦ по цена од 300, на врата 400 денари.