Artan Lili во живо во Бла Бла клуб

Ноис-поп бендот од Белград, Artan Lili ќе настапи за првпат во новоотворениот јавен алтернативен простор Бла Бла клуб на 12 мај.

AL

Концертот во Бла Бла клубот е закажан за 21 часот, влезниците за концертот ќе чинат 200 денари.